Plantes i flors

1plantesexterior

Plantes d’exterior

Les plantes d’exterior donen personalitat al teu jardí. A Gual Home & Garden trobaràs: plantes arbustives, plantes de temporada (anual i bianual), plantes vivaces, coníferes, plantes enfiladisses, plantes aromàtiques, medicinals i condimentàries, fruiters, plantes crasses i de rocalla, plantes topiaries… una gran selecció per embellir el seu jardí o terrassa.

 

2plantesinterior

Plantes d’interior

Omple cada racó de vida iransforma cada espai amb la nostra selecció de plantes d’interior. A Gual Home & Garden trobaràs tot tipus de plantes exòtiques adaptades al nostre clima, des del Ficus fins a les espècies més desconegudes com les Orquídies i les Heliconies. Descobreix la més àmplia gamma de plantes d’interior i deixa’t assessorar pel nostre equip d’experts.

 

3floristeria

Floristeria

A Gual Home & Garden fem tot tipus de treballs amb flors naturals: rams, bouquets, centres de flors, cistelles de flors, estructures florals …  A l’avantguarda de les últimes tendències.

 

4bonsais

Bonsais

Els bonsais uneixen bellesa i espiritualitat. A les nostres instal·lacions disposem d’una gran quantitat i varietat de bonsais, i dins de cada varietat, t’oferim plantes d’edats i caracteristiques diferents.